Brandade de cabillaud et poireau
TM6 TM5

Brandade de cabillaud et poireau

3.2 ( 56 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de poireaux coupés en gros morceaux
  • 80 g d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre nouvelles
  • 600 g de filet de cabillaud
  • 2 c. à soupe de persil frais ciselé

Voeding
per 1 portion
Calorieën
468 kcal / 1966 kJ
Eiwitten
36 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
21 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten