Brandade de cabillaud et poireau

Brandade de cabillaud et poireau

3.2 58 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de poireaux coupés en gros morceaux
  • 80 g d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre nouvelles
  • 600 g de filet de cabillaud
  • 2 c. à soupe de persil frais ciselé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 1966 kJ / 468 kcal
Vetten 26 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...