Compatibele versies
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de miel
- 40 g de vinaigre de framboise
- 3 magrets de canard, avec la peau, parés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'airelles, surgelées ou en conserve
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 1000 g châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Papillote de canard au miel et aux poires
1 Std.
Sucré salé de porc aux figues
13 godz.
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Filet mignon patate douce et mangue
50min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Poulet aux pêches jaunes
30min
Filet de veau aux mirabelles
50min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min