Compatibele versies
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de miel
- 40 g de vinaigre de framboise
- 3 magrets de canard, avec la peau, parés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'airelles, surgelées ou en conserve
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 1000 g châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Joues de porc à la bière
1h 10 min.
Filet de veau aux mirabelles
50 min.
Magret de canard à la cerise
50 min.
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min.
Magret de canard à la myrtille
1h 10 min.
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Paupiette de veau à l'orange
1h 15 min.