
Compatibele versies
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les crèmes brûlées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes coupées en morceaux
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille égrainée
- 100 g de cassonade
Les cocos de Paimpol
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo émincé en tranches
- 400 g de sauce tomate type Tomacoulis®
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1700 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kcal / 2881 kJ
- Eiwitten
- 28.7 g
- Vetten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 77.7 g
- Vezels
- 17.3 g