Compatibele versies
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les crèmes brûlées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 100 g de cassonade
Les cocos de Paimpol
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo, émincé en tranches
- 400 g de sauce tomate, type Tomacoulis®
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1700 g d'eau
- 500 g de cocos de Paimpol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2881 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 77.7 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 17.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maquereaux à la moutarde
30min
Effiloché de canard en parmentier
55min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Riz au lait
1h
Mogettes à la charentaise
13h 15min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1h 20min
Kig ha farz
1h 15min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Tajine de légumes, crème dessert à la confiture de lait
3h
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 dk
Rougail saucisse
50min
Cassoulet express au chorizo
55min