Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en petits morceaux
- 3 brins de persil plat frais, coupés en quatre
- 350 g de chair de potiron, pelée et coupée en dés de 1 cm de côté
- 1 c. à café rase de curry en poudre
- 10 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 70 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de beurre, pour les ramequins
- 2 œufs
- 50 g de magret de canard fumé en tranches, coupées en petits morceaux, et 4 tranches émincées pour la finition
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1181 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Flan de patate douce aux épices
55min
Petits flans de carotte
12h
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5hod. 30min
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Terrine de courgette et thon - Tagliatelle de poivrons
1h 45min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Petits flans aux asperges
55min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine de poisson
1h