Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre doux
- 10 g de cassonade
- 4 cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux
- 150 g de vin rouge
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de fond de veau
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 branches de thym frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de fèves fraîches ou surgelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min
Blanquette de veau
1u.
Roulé de pintade au chou
1 Std. 10 Min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 Min
Lapin marengo
1u.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Agneau au citron
1 Std. 10 Min
Alicuit de canard
1u.
Blanquette de saumon aux fèves
1u.
Lapin à la provençale
1u.
Lapin à la moutarde
1u.