Parmentier au céleri et au haddock

Parmentier au céleri et au haddock

3.9 23 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • 420 g de lait
  • 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en rondelles (5 mm)
  • 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
  • 1 œuf
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre
  • 25 g de beurre en copeaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 947 kJ / 225 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...