Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1 godz.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 godz. 15 min
Courgettes à la farce marine
1 godz. 15 min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1h 5 min
Brandade de haddock
50min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Choucroute de la mer
40min