Parmentier au céleri et au haddock
TM6 TM5 TM31

Parmentier au céleri et au haddock

3.9 ( 23 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • 420 g de lait
  • 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en rondelles (5 mm)
  • 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
  • 1 œuf
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre
  • 25 g de beurre en copeaux

Voeding
per 1 portion
Calorieën
225 kcal / 947 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
19 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten