Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 420 g de lait
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en rondelles (5 mm)
- 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
- 1 œuf
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 25 g de beurre, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Purée aux trois racines
45min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45min
Parmentier de boeuf aux panais et noisettes
45min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13 Std.
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Parmentier de poisson et chou vert
1 Std. 25 Min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Purée de céleri
25min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min