Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 250 g de feuilles de blette, émincées
- 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, détaillées en cubes (2 cm)
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de brocciu, bien égoutté
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 300 g de coulis de tomates maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis de butternut
1h 35 min.
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Polenta aux olives
45 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Canapés de polenta sans gluten
2h 30min
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min