Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 250 g de feuilles de blette, émincées
- 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, détaillées en cubes (2 cm)
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de brocciu, bien égoutté
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 300 g de coulis de tomates maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Farçou
2h 20min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15 min.
Panisses
30 min.
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Gratin de blettes
1h
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13h
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min