Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 250 g de feuilles de blette, émincées
- 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, détaillées en cubes (2 cm)
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de brocciu, bien égoutté
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 300 g de coulis de tomates maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de courge
1ωρ.
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1h 15min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1ωρ. 30 λεπτ.
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1ωρ. 10 λεπτ.
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Gnocchi aux orties
1h 15min
Tourte sucrée aux blettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Panisses
30 λεπτ.
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.