Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de poireau, coupé en tronçons
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 75 g de vin blanc
- 400 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 170 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Soupe aux champignons des bois
45min
Crème de carotte
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25min
Soupe au lait
20min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Soupe à l'ail
40min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35min