Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 510 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 1 sachet de levure boulangère sèche - 150 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 900 g de farine blanche type 45
- 150 g de poitrine de porc en tranches, coupée en cubes
- 1 c. à café de sel, et 1-2 pincées pour la finition
- 1 brin de romarin frais, lavé et séché
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
La socca
40min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Pain au piment doux
5h
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Canistrelli
1h
Pompes à l'huile
3h
Navettes au zeste d'orange
1h 35 min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min