Focaccia aux pois chiches

Focaccia aux pois chiches

4.2 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
18 parts

Ingrediënten

  • 240 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 510 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • 150 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
  • 900 g de farine blanche type 45
  • 150 g de poitrine de porc en tranches coupée en cubes
  • 1 c. à café de sel et 1-2 pincées pour la finition
  • 1 brin de romarin frais lavé et séché

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 9 g
Calorieën 1234 kJ / 295 kcal
Vetten 12 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...