Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 2 c. à café rases de sel
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 40 g de tomates séchées, préalablement égouttées
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de ricotta
- 10 g d'origan déshydraté
- 500 g de cœurs de mini-artichauts à l'huile, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 602.6 kJ / 143.3 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Palmiers feuilletés au fromage
1h 45min
Boulettes d'agneau aux herbes
40 dk
Tarte fine aux sardines
45 Min
Soufflé aux artichauts
50 Min
Salade aux légumes de printemps
50 Min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 Std. 10 Min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5 godz. 35 min
Tomate-mozza revisitée
2 Std. 5 Min
Pintxo au fromage fumé
10 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Pizza capricciosa
1 Std. 40 Min