Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 2 c. à café rases de sel
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 40 g de tomates séchées, préalablement égouttées
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de ricotta
- 10 g d'origan déshydraté
- 500 g de cœurs de mini-artichauts à l'huile, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 602.6 kJ / 143.3 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Tarte au brie de Meaux, poires, courgettes et pâte sablée noisette
1h 30min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 godz. 15 min
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2 godz.
Sapin strudel
3 Std. 30 Min
Pissaladière
3h
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 godz.
Fatayers aux épinards
1h 40min
Tarte aux épinards et citron confit
1 godz. 20 min
Tourte de canard aux fruits épicés
1h 30min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Pizza capricciosa
1h 40min
Quiche italienne
1h 5 min