Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail, à ajuster en fonction des goûts
-
350
g de fèves fraîches, écossées
of 350 g de fèves surgelées et décongelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine de blé
La garniture
- 150 g de pecorino, râpé
- 50 g de parmesan, râpé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poitrine de porc, en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 91.1 g
- Vetten
- 40.8 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30 min.
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Focaccia poire et gorgonzola
2h 20min
Smacafam
55min
Schiacciata complète à la tomate
45min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia aux pois chiches
3h
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Chicken pot pie (Tourte au poulet)
2h 45min