Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café d'épices à pain d'épices
- 150 g de beurre froid, coupé en morceau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 c. à café de sucre roux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471.2 kJ / 595.7 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 48.2 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 534.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Miniquiches au canard confit
5 Std. 10 Min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 Min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2 Std. 40 Min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Biscuits au comté
1 Std.
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Cannelés au jambon
13h