Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café d'épices à pain d'épices
- 150 g de beurre froid, coupé en morceau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 c. à café de sucre roux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471.2 kJ / 595.7 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 48.2 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 534.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Croquettes de camembert panées au sésame
30min
Dôme de carotte épicée au chèvre sur sablé parmesan
3u. 15min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1h 20min
Tarte poivron-chèvre
1h 35min
Minisoufflé au camembert
35min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Cannelés au jambon
13 Std.
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Minicannelés au chorizo
12 godz.