Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 400 g de carottes, coupées en tronçons
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre de cidre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles, coupées en morceaux
- 300 g de haricots verts surgelés
- 150 g de pois mange-tout
- 6 œufs
- 150 g de petits pois frais
- 50 g de pousses fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1445 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30 min
Salade chaude de pommes de terre
40 min
Salade aux légumes de printemps
50 min
Salade aux fruits de mer
30 min
Poke bowl
30 min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 min
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 min
Bowl de légumes tout vert
50 min
Penne primavera au pesto d'herbes
55 min
Pâtes complètes, sauce au basilic
30 min