Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 220 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 320 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
Le jour même
- 10 tomates confites à l'huile d'olive
- 5 brins de basilic frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de pignons de pin
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de mozzarella, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Wraps de blé noir au poulet au curry
1h 15 min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Croquettes de camembert panées au sésame
30min
Nœuds à l'ail et au persil
4hod. 25min
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
40 Min
Flammekueche
1h 50min
Paniers feuilletés olive-parmesan
40 Min
Petits sandwichs façon bretzel
2 Std. 30 Min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Flammekueche alsacienne
30min
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30min