Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 220 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 320 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
Le jour même
- 10 tomates confites à l'huile d'olive
- 5 brins de basilic frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de pignons de pin
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de mozzarella, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2h 20min
Flammekueche
1h 50min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1 Std. 55 Min
Minipizzas façon pains au chocolat
3 godz. 15 min
Pain hérisson au fromage à partager
3 Std. 30 Min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1 godz. 15 min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3 Std. 30 Min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min
Flammekueche alsacienne
30 min
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Flammekueche
1h 25min