Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 250 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 300 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 4 - 6 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 600 g de chair à saucisse
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Gratin au lard
2u. 25min
Flan de petits pois et sauce au fromage
45 min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Scotch eggs
1h 25 min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5 min
Travers de porc "spécial sauce"
1 Std. 40 Min
Burger au porc braisé
4 Std. 15 Min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1h 30min
Pommes de terre farcies au chorizo
50 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h