Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 60 g de poudre d'amande
La garniture
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de crème fraîche épaisse
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, émincées en très fines tranches
- farine de blé, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3892 kJ / 932 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 59 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Omelette soufflée, petits pois et menthe
40min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1h 45min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Petits cakes à la tomate farcie
40min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Brioches à la confiture de prunes
2 Std. 20 Min
Cobbler salé à la ratatouille
1h 30min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5min
Beignets au four
2 Std.