
Compatibele versies
Mini-brochettes d'agneau aux fruits secs et semoule vapeur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile d'olive
- 20 g de gingembre frais
- 20 g de curcuma frais
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 600 g de gigot d'agneau détaillé en cubes (3 cm env.)
- 80 g d'oignon
- 2 c. à café de graines de coriandre
- 300 g de graines de couscous
- 1 c. à café de sel et 4 pincées pour les légumes, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu et 4 pincées pour les légumes, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de raisins secs
- 700 g d'eau
- 200 g de carottes coupées en morceaux
- 200 g de potimarron coupé en morceaux
- 150 g de navets coupés en morceaux
- 15 - 20 figues sèches
- 15 - 20 abricots secs dénoyautés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1094.2 kcal / 4582.5 kJ
- Eiwitten
- 47 g
- Vetten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 153.8 g
- Vezels
- 21.2 g