Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'oignons (2 moyens)
- 600 g de filet de poulet, sans peau, fermier, coupé en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 10 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 4 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 4 brins de persil plat frais, effeuillés
- 50 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe pour la vinaigrette
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 955.2 kJ / 228.3 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 54.5 mg
Alternatieve recepten
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45min
Pomme de terre farcie au poulet
1h 25min
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1h 35min
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15min
Pommes de terre en éventail à la crème de gouda
45min
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1h 15min
Œufs Benedict light
50min
Bœuf en papillote et ses légumes
50min
Jus de tomate et orange
10min
Bœuf en croûte de café, écrasé de pommes de terre
12h