Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de poivron rouge, détaillé en lanières
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 x 2 cm)
- 6 coeurs de laitue
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 1 trait de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1384 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de tomate et de poivron
10min
Sandwiches aubergine, fromage et oignons caramélisés
1h
Tagliatelle de courgettes au pesto
20min
Tartare de légumes
30min
Cocottes gratinées à la grecque
1h
Ragoût de légumes façon ratatouille
1h
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1h
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Tarte aux légumes croquants
1h
Verrine exotique
5min
Sauce citronnée à la menthe
10min