Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes

Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes

4.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 portions

Ingrediënten

  • d'eau
    320 g
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
  • de farine de blé complet et un peu pour le plan de travail
    510 g
  • de noisettes décortiquées
    30 g
  • de sel
    10 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de persil frais, équeutés
    10 brins
  • de beurre
    40 g
  • de pont-l’évêque coupé en deux, puis en tranches
    400 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 422.6 kcal / 1774.5 kJ
Eiwitten 18.9 g
Vetten 19.9 g
Koolhydraten 40.8 g
Vezels 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...