Compatibele versies
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé complet, et un peu pour le plan de travail
- 30 g de noisettes décortiquées
- 10 g de sel
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre
- 400 g de pont-l’évêque, coupé en deux, puis en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774.5 kJ / 422.6 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Baguette flammekueche
40 min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15min
Pizza façon donut
1h 30min
Talmouses au brie
1h 5min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Pizza aux pommes et au brie
1 godz. 45 min
Nachos au chili et cheddar
45 min