Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes

Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes

4.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 portions

Ingrediënten

  • 320 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 510 g de farine de blé complet et un peu pour le plan de travail
  • 30 g de noisettes décortiquées
  • 10 g de sel
  • 2 gousses d'ail
  • 10 brins de persil frais, équeutés
  • 40 g de beurre
  • 400 g de pont-l’évêque coupé en deux, puis en tranches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18.9 g
Calorieën 1774.5 kJ / 422.6 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 6.2 g
Koolhydraten 40.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...