Compatibele versies
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé complet, et un peu pour le plan de travail
- 30 g de noisettes décortiquées
- 10 g de sel
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de beurre
- 400 g de pont-l’évêque, coupé en deux, puis en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774.5 kJ / 422.6 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Galette saucisse fromage
35min
Pain farci à la mozzarella
45min
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2h
Pastador aux speculoos
20min
Gaufres parmesan-basilic, tomate et mozzarella
35min
Glace à la brioche
5h
Baguette roulée aux graines
2 Std. 35 Min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45min
Tourbillon au fromage
2h 30min
Eclairs au cantal et chutney de poires
1h 45min
Burger de pomme de terre
45min