Ragoût de veau printanier

Ragoût de veau printanier

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 citron jaune non traité
  • 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme) type ratte
  • 4 - 5 artichauts poivrade
  • 6 oignons nouveaux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 600 g de sauté de veau coupé en cubes (3 cm)
  • 5 g de ras el-hanout
  • 200 g de vin blanc
  • 350 g de bouillon de légumes
  • du sel
  • 300 g de petits pois frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 38 g
Calorieën 1710 kJ / 407 kcal
Vetten 13 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...