Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1h
Bœuf carotte
1 godz. 35 min
Veau Marengo
55min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Pot-au-feu
1h 40min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Sauté de veau Marengo
55min
Veau aux olives
1h