Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous de légumes, semoule et amandes
45min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Blanquette de veau
1 godz.
Blanquette de veau
1 godz.
Pot-au-feu
1 godz. 40 min
Couscous de légumes au lapin
1 godz.
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 godz. 15 min
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 godz.
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 godz.
Couscous de veau
1h 25min
Couscous d'agneau et légumes
1 godz. 10 min