Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Veau Marengo
55min
Couscous de légumes au lapin
1h
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15 min
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1h 50min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous de veau
1h 25min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30 min