Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 140 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
- 250 g de tomates fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 brin de basilic frais, équeuté
- 1 c. à café de sel
La finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 50 g de champignons à l'huile, coupés en lamelles
- 50 g de cœurs d'artichaut à l'huile, coupés en quartiers
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de jambon blanc, coupé en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romaine
1h 40min
Pizza au saumon
1h 15 min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pizza Diavola
1h 40min
Pizza aux fruits de mer
2h
Pizza au thon
1h 40min
Pizza capricciosa
1h 40min
Pizza aux champignons et au jambon
2h 35 min
Pizza jambon-champignons
1h 35 min
Pizza à la marinara
1h 35 min
Pizzas marinara
3h
Pizza XXL
3h