Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
of ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 380 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Sauce barbecue
25 Min
Sauce au poivre
25 Min
Ketchup maison
35 dk
Sauce béarnaise
20 Min
Vinaigrette au wasabi
5 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Marinade au curcuma frais (pour côtelettes de porc)
12h 10min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Sauce cocktail
10 Min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min