Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'huile verte
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 2 pincées de fleur de sel
- 220 g d'huile d'olive
La pâte à raviole
- 350 g de farine blanche, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
La farce
- 600 g de filets de poulet, sans peau, coupés en quatre
- 2 jaunes d'œufs
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La crème aillée
- 2 gousses d'ail
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La confection des ravioles
- 1 jaune d'œuf battu
- eau pour la cuisson
- 1 pincée de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3067.9 kJ / 737.6 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 53.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis
45min
Ravioli maison
2h 15min
Arancinis
3h
Ravioles sauce au foie gras
40min
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Ravioli, on est lundi !
2h 30 min
Hamburger de veau au guacamole
3h 20min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min
Pâtes fraîches
1h
Ravioli asperge-roquette
2h
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Hamburgers
3h 15 min