Soupe de fruits de mer provençale

Soupe de fruits de mer provençale

3.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 900 g d'eau
  • 1 cube de court-bouillon
  • 100 g de pâtes sèches type langue d'oiseau
  • 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé non décongelé
  • 150 g d'aïoli
  • tranches baguettes grillées, pour servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 1903 kJ / 456 kcal
Vetten 31 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...