Gnocchi de pois chiches à la bolognaise

Gnocchi de pois chiches à la bolognaise

2.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 800 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 200 g de farine de pois chiche et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de fécule de maïs
  • 1 œuf
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • sel pour la cuisson des gnocchi
  • 1 boîte de sauce bolognaise en conserve

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37.3 g
Calorieën 2791 kJ / 667 kcal
Vetten 20.6 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 88.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...