Mini-calzones champignon-ricotta

Mini-calzones champignon-ricotta

3.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
5 portions

Ingrediënten

La pâte
  • d'eau
    240 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de farine de blé dur et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • de semoule de blé dur fine
    250 g
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    40 g
  • de sel
    1 c. à café
La garniture
  • de ricotta bien égouttée
    200 g
  • œuf
    1
  • de sel
    1 pincée
La sauce aux champignons
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de pleurotes type du panicaut, brossés et coupés en lamelles
    200 g
    200 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
  • de tomates cerise coupées en deux et épépinées
    300 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de parmesan râpé
    50 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 652 kcal / 2728 kJ
Eiwitten 23 g
Vetten 27 g
Koolhydraten 85 g
Vezels 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...