Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains turcs
2 Std. 15 Min
Pain libanais épicé
3h 30min
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
Focaccia au thym
3h
Feuilletés roulés aux dattes
55 Min
Focaccia croquante
3h
Lait à la pêche
5 Min
Manakeesh, flatbread épicé libanais
3 godz. 20 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1sa 30 dk
Houmous de carottes rôties
40 dk
Pains au beurre d'herbes
1sa
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min