Compatibele versies
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 800 g de filets de mérou (4-6 filets)
- 200 g de farine de manioc
- 240 g d'oignons, coupés en morceaux
- 450 g de tomates, coupées en morceaux
- 40 g d'huile de palme
- 800 g d'eau
- 200 g de morue salée, trempée et égouttée
- 400 g de patates douces, coupées en rondelles
- 400 g de manioc, coupé en rondelles
- 2 bananes (240 g env.), coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Curry vert de bananes plantain
30min
Bûchettes à la vanille et kumquats confits
50 min.
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 min.
Chou farci au haddock
1hod.
Vinaigrette au wasabi
5 min
Timbales vapeur de riz gluant au porc
2h 35 min
Tacos aux crevettes et ananas
30min
Riz et légumes à l'aigre douce
50 min.
Mafé au poisson
1h 5 min
Riz au basilic thaï
1hod.
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1hod.