Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les nems
- 200 g de poivron, coupé en gros morceaux
- 200 g de fenouil, coupé en gros morceaux
- 200 g de courgettes, coupées en tronçons
- 35 g de beurre doux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 4 feuilles de brick
- 16 pousses d'épinards frais
La sauce
- 10 g de vinaigre de riz
- 10 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 15 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 830 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nems au tacaud et aux légumes épicés
1 godz.
Mini-calzones végétariennes
2 godz.
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1 godz.
Burger au tofu
1 godz. 30 min
Chaussons aux légumes
40min
Rouleaux de printemps aux légumes et curry
40min
Rouleaux de printemps au surimi
50min
Samoussa aux épinards
1 godz.
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1 godz. 15 min
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min
Nems au porc
55 min
Samoussas aux légumes
50min