Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 min
Pesto classique au basilic
10 min
Fougasse au romarin
3h 25 min
Tourbillon au fromage
2 Std. 30 Min
Focaccia aux olives
2 Std.
Baguette roulée aux graines
2 Std. 35 Min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min