Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Dip aux noix
15 λεπτ.
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Pains à l'aneth et à la feta
1ωρ. 30 λεπτ.
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Pains au beurre d'herbes
1ωρ.
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Navettes
2 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min