Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre (optioneel)
of 1 c. à café de poudre de malt (optioneel) -
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 200 g de farine à pain, type Manitoba
- 200 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La farce
- 120 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de salami piquant italien
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 gousse d'ail
- 100 g de poivron jaune, épépiné et coupé en morceaux
- 100 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 150 g de tomate olivette, type San Marzano, épépinée et coupée en morceaux
- 1 brin de basilic frais, les feuilles seulement, lavées et séchées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45min
Buns au brie et à la truffe
2h 55min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Chaussons aux légumes
40min
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2h 15min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Fatayer au fromage et menthe
2h
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Bun à burger
4 Std. 10 Min