Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 230 g d'eau
-
15
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 150 g de farine de blé dur
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
La farce
- 150 g de saucisse, sans peau et coupée en morceaux (3-4 cm)
- 2 c. à café d'huile d'olive extra vierge
- 180 g de ricotta, bien égouttée
- 100 g de tomates olivette, type San Marzano, épépinées et coupées en dés (5 mm)
- 1 brin de basilic frais, les feuilles seulement, lavées, séchées et ciselées
- ½ c. à café de sel
La finition
- huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buns au brie et à la truffe
2 Std. 55 Min
Pain pita
1 godz. 30 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Bagels pizza
2h 50min
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Panzerotti à la romaine
1 Std. 5 Min
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15min
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min