Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba, et un peu pour fariner
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
La garniture
- 200 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de salami piquant italien, type 'Nduja (voir "Information(s)")
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 250 g de tomates datte
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza quatre saisons
1h 35min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Pizza aux 3 farines
1h 35min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Pizza jambon-champignons
1h 35min
Pizza à la marinara
1h 35min
Pizzas marinara
3 Std.
Pizza au fromage et aux lardons
1h 30min
Pizza XXL
3 Std.
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h