Pizza Diavola

4.8 68 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
3 portions

Ingrediënten

La pâte
  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
    1 c. à café de poudre de malt
  • 20 g de levure boulangère fraîche
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine Manitoba et un peu pour le plan de travail
    400 g de farine de blé
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à café de sel
  • d'huile d'olive extra vierge pour huiler
La garniture
  • 200 g de mozzarella coupée en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de salami piquant italien, type 'Nduja (voir "Information(s)")
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 270 g de tomates cerise
  • 1 c. à café de sel
  • farine Manitoba pour le plan de travail
  • 3 filets d'huile d'olive extra vierge

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2861.9 mg
Eiwitten 42.6 g
Calorieën 4497.8 kJ / 1075 kcal
Vetten 50.5 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 17.3 g
Koolhydraten 111.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...