Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé

Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

La pâte à crêpe
  • 120 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 300 g de lait
  • 20 g de beurre demi-sel fondu
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
La garniture
  • 1 c. à café de baies roses
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de fromage frais, type Madame Loïk
  • 50 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 240 g de filet de haddock
  • 200 g d'algues wakamé fraîches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18.5 g
Calorieën 1468.3 kJ / 351.3 kcal
Vetten 21.2 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 21.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...