Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'abricots secs dénoyautés, détaillés en dés
- 90 g de pruneaux dénoyautés, détaillés en dés
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 140 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 130 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de lait
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2630 kJ / 630.4 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 40.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poire aux amandes
45 min
Cake mi-figue mi-raisin
55 min
Cake aux poires très épicé
1h 10 min
Petits cakes aux fruits secs et citron
45 min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20 min
Cake orange-pavot
1h 15 min
Gâteau à l'orange
1h
Tartelette orange-pistache
1h
Cake au citron vert
1h
Cake au citron vert
1h
Tarte à l'orange
12h
Cake weekend épicé à l'orange
55 min