Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 68.5 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 39 g
- Natrium
- 780.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 Std. 30 Min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Papillotes d'agneau
1h 10 min
Cabillaud et petits légumes d’été à la vapeur et soupe froide tomate-courgette
3h
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35 Min