Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 68.5 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 39 g
- Natrium
- 780.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1小时 20 分钟
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 Std. 50 Min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 Std. 30 Min
Sauté d'agneau aux légumes
45 Min
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2h 20min