Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1510 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 36.08 g
- Koolhydraten
- 8.22 g
- Vetten
- 20.46 g
- Vezels
- 2.48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 min
Côtes de porc fermier et aubergines
1h 15min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Poulet à la sauce épicée
50 min
Longe de porc à la riojana
50 min
Curry d'agneau du Cachemire
3 Std. 35 Min
Chop suey aux gambas
1h
Poulet au basilic
2h 30min
Poulet yassa
12 Std.
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min
Axoa d'agneau
55 min