Compatibele versies
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 110 g d'eau, à température ambiante
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 70 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 200 g de filet de poulet, coupé en lanières
- 5 tranches de poitrine fumée
- 80 g de champignons de Paris frais, émincés
- 150 - 200 g de munster, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1493.7 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 726.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pommes de terre farcies façon raclette
1h 20min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 godz. 25 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Tourte aux légumes et bœuf haché
1h 10min
Sandwichs Monte Cristo
13 godz. 30 min
Comme une envie de carbo
50 min
Gratin au lard
2h 25min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 godz. 30 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Pizza Diavola
1 godz. 40 min