Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de gingembre frais, pelé et coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en quatre
- 1 échalote, pelée et coupée en huit
- 350 g de tomates concassées en conserve et pelées, avec leur jus
- 4 morceaux de travers de porc
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- 2 c. à soupe de cassonade
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 pincées de piment
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 600 g de frites cuites (voir "Conseil(s)")
- coleslaw (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish stew
3 Std. 30 Min
Poulet farci de Noël
2 Std. 20 Min
Scotch eggs
1 Std. 25 Min
Echine au caramel, riz parfumé
1sa 15 dk
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Croquettes de morue, sauce chien
24 Std.
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 Min
Porc au caramel
45 Min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45 Min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min