Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de jus de citron
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
2
c. à soupe de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
of 1 cube bouillon de volaille - 400 g d'eau
- 1 gousse d'ail, non épluchée
- 600 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en cubes (3 cm)
- 200 g de panais, détaillés en cubes (3 cm)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1730.5 kJ / 412.8 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 751.3 mg
Alternatieve recepten
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 min
Poulet à l’ananas à la cubaine
50min
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Poulet à la crème, champignons et purée pomme-panais
1h
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1h
Bœuf coco
3 Std. 20 Min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 min