Poulet à la crème de citron et panais

Poulet à la crème de citron et panais

3.6 65 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g de jus de citron
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à soupe de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    1 cube bouillon de volaille
  • 400 g d'eau
  • 1 gousse d'ail non épluchée
  • 600 g de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes (3 cm)
  • 200 g de panais détaillés en cubes (3 cm)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 jaunes d'œufs
  • 20 g de fécule de maïs
  • 2 pincées de poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 751.3 mg
Eiwitten 38.5 g
Calorieën 1730.5 kJ / 412.8 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...