Limande-sole meunière et fondue de poireaux

Limande-sole meunière et fondue de poireaux

4.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de beurre
  • 500 g de blancs de poireau
  • ½ c. à café rase de cardamome en poudre
  • 100 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 2 c. à soupe de farine de blé
  • 4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 5 brins de ciboulette fraîche ciselés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1561 kJ / 373 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...