Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre
- 500 g de blancs de poireau
- ½ c. à café rase de cardamome en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 Min
Papillote de poisson à l’oseille et écrasé de pomme de terre à l’ail et zeste de citron
45 Min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1hod. 50min
Veau à la crème et aux morilles
40 Min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35 Min
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1 Std. 15 Min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1 Std. 45 Min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45 Min
Tajine de daurade au citron confit
40 Min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35 Min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1 Std. 5 Min