Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 25 g de farine de blé
- 250 g de vin blanc sec
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 10 oignons grelot
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 250 g de pommes de terre de petite taille, coupées en deux
- 200 g de carottes nouvelles
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de haricots verts frais
- 350 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2188 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15 min
Veau Marengo
55 min
Poulet basquaise
50 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min
Mijoté de bœuf aux carottes
1h
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10 min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1h 45 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min