Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan
- 2 c. à soupe de chapelure
- 8 gros champignons de Paris à farcir
- 2 blancs de poulet, en morceaux (400 g environ)
- 4 tiges de cerfeuil frais, effeuillées
- 1 oignon, coupé en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1091 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Pain de poulet à l’italienne
50min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1 Std.
Papillotes de poulet à la japonaise
35 Min
Clafoutis de poulet et poivron
1 godz. 20 min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1 godz. 15 min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55min
Courgettes farcies au veau et boulgour au poivron
2 godz.
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Oignon farci croustillant
55min
Wraps de rillettes de cabillaud, chou rouge, roquette et sauce curry-gingembre
1 Std.
Papillote de cabillaud aux asperges et céréales
40min