Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil

Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil

3.7 27 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 30 g de parmesan
  • 2 c. à soupe de chapelure
  • 8 gros champignons de Paris à farcir
  • 2 blancs de poulet en morceaux (400 g environ)
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 4 tiges de cerfeuil frais effeuillées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour le plat

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 30 g
Calorieën 1091 kJ / 260 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...