Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons de 2 cm
- 80 g de vin blanc sec
- 20 g d'huile d'olive
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 40 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 9 feuilles de lasagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241.7 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 519.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 Std.
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1 Std. 10 Min
Quiche oignon-fenouil
1 Std. 10 Min
Gratin de poisson et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 Std. 30 Min