Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons de 2 cm
- 80 g de vin blanc sec
- 20 g d'huile d'olive
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 40 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 9 feuilles de lasagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241.7 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 519.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poisson
45 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 godz. 15 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 godz. 15 min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Gratin de moules au curry
50min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5 min
Cassoulet de la mer
50min
Lasagne aux fruits de mer
1 godz.
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min