Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tranches de 2 cm
- 1 oignon, coupé en huit
- 40 g de tranches de bacon, coupées en lanières de 2 cm
- 1000 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux de 3 cm
- 600 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en 8 morceaux
- 20 g de ciboulette fraîche, grossièrement hachée
- 30 g de beurre, et 10 g pour le plat
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 35 g de noisettes décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1801 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Gratin de moules au curry
50 min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 Std. 30 Min
Gratin de poisson et pommes de terre
1h 10min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 godz. 45 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 godz. 15 min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 godz. 15 min
Baeckeoffe aux poissons
1 godz. 45 min
Parmentier de lieu noir
1 Std. 20 Min
Lasagne de poireau aux moules
1h 10min