Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1239 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux poivrons façon risotto
40 min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1 godz.
Risotto à l'espagnole
30 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Eglefin à la mexicaine
40 min
Gumbo de poulet façon cajun
35 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Filet mignon au cidre
35 min