Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1239 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Poulet à la crème et à la moutarde
45min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 Min
Porc aux abricots secs
55min
Magret de canard aux framboises
40min
Filet mignon de porc mariné
5h 15min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min