Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de polenta
- 300 g de lait demi-écrémé
- 550 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de piment en poudre
- 350 g de tomates, coupées en six
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais
- 500 g de saucisse au couteau, en tronçons de 3 cm
- 8 tomates cerise, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Rougail aux chipolatas
50 Min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 Min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 35 min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.