Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de polenta
- 300 g de lait demi-écrémé
- 550 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de piment en poudre
- 350 g de tomates, coupées en six
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais
- 500 g de saucisse au couteau, en tronçons de 3 cm
- 8 tomates cerise, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Veau bolognaise et polenta
35min
Porc aux lentilles
1h 20min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 Std. 10 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Soupe de porc aux nouilles de blé
35min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au gorgonzola
25min