Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de polenta
- 300 g de lait demi-écrémé
- 550 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de piment en poudre
- 350 g de tomates, coupées en six
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais
- 500 g de saucisse au couteau, en tronçons de 3 cm
- 8 tomates cerise, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min
Porc aux lentilles
1h 20min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Colombo de porc aux légumes
45min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Veau bolognaise et polenta
35min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min