Travers de porc à la moutarde

Travers de porc à la moutarde

4.0 27 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 1500 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre rattes, brossées avec la peau
  • du sel
  • 1 travers de porc (1200 g env.), coupé en quatre
  • 1 oignon pelé et coupé en quatre
  • 4 brins de thym frais
  • 1 feuille de laurier frais
  • 1 gousse d'ail coupée en quatre
  • 5 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • 2 c. à soupe de sauce aigre-douce
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 pincées de fleur de sel
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • poivre moulu
  • 100 g de mâche
  • 1 poire non traitée, en fines tranches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 33 g
Calorieën 2741 kJ / 657 kcal
Vetten 41 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...