Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre rattes, brossées avec la peau
- du sel
- 1 travers de porc (1200 g env.), coupé en quatre
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 gousse d'ail, coupée en quatre
- 5 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce aigre-douce
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de fleur de sel
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 100 g de mâche
- 1 poire non traitée, en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2741 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 Min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40 min
Poulet au jasnières
1h 25min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 Min
Poulet sauce soja avec légumes verts
13 Std.
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Porchetta aux herbes
50 Min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40 min
Côtes de porc fermier et aubergines
1h 15 min
Filet mignon de porc mariné
5h 15min