Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1200 g de travers de porc, en 8 morceaux avec les os
- du sel
- du poivre moulu
Le coleslaw
- 2 carottes, coupées en morceaux (2 cm)
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 branche de céleri, en morceaux (5 mm)
- le jus d'un citron jaune
- 150 g de yaourt à la grecque
- 1 c. à soupe de mayonnaise
- du sel
- du poivre moulu
La viande
- 1 oignon, pelé et coupé en huit
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
- 650 g de bière blonde
- 4 carottes, coupées en tronçons (4 cm)
- 3 branches de céleri (100 g), coupées en tronçons (4 cm)
- 1 feuille de laurier
- 2 brins de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2608 kJ / 629 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Rougail aux chipolatas
50 min.
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min.
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min.
Porc aigre-doux à la purée
40 min.
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15 min.
Palette à la diable
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min.
Osso-buco
1h 20min
Bœuf Stroganov
55 min.